Coiffure Roskilde

Coiffure Roskilde – Hos Frisør Bøje er alle velkomne!

Frisør Bøje – Coiffure Roskilde. Vi er et lille team, men vi er top professionelle og har en stor viden indenfor coifurrens verden.

Uanset om du ønsker et traditionelt look eller om du ønsker en rigtig power-style frisure, så har vi idéerne. Vi er medlem af intercoiffure, som er et fælleskab af internationale anerkendte frisører. I samarbejde med de andre medlemmer i intercoiffure, så samler vi ikke bare inspiration af de nye trends. Vi er med til at skabe og udføre den.

For at forbedre vores evner og afprøve alle vores idéer, så træner vi 2 gange om måneden. På den måde har vi en hands-on erfaring de nyeste trends

coiffure roskilde

 

Klik og se hvad vi tilbyder, Coiffure Roskilde

Herreklip Dameklip Børneklip

Tlf. 46 35 66 76 eller skriv til os for at bestille tid

 

Vores team har fokus på kvalitet, kreativitet og velvære. Med vores erfaring kombineret med dine ønsker, så kan vi sammen skabe det bedste resultat. Et resultat som udstråler din personlighed og som du kan bruge både til fest og til hverdag. Vi kommer også gerne med råd og vejledning om hvordan du plejer og styler dit nye hår.

Kom ned i salonen, hvor du vil opleve en fornemmelse af inspiration og velvære.

Har du spørgsmål angående priser, vores ydelser eller ønsker du at bestille tid, så kan du ringe eller skrive til os i dag.

Tlf. 46 35 66 76Kontakt os via. email