Frisør Roskilde

Frisør Bøje Intercoifurre – Vi er din kreative frisør Roskilde

Vi er en lille gruppe kreative mennesker og sammen er vi din innovative og personlige frisør Roskilde med international anerkendelse. Vores dygtige frisører kombinerer nutidens mode og trends sammen med din personlighed for at opnå det bedste resultat. Vi tilpasser frisuren til din personlige stil med vores twist. Vi er desuden altid parat med råd og vejledning til pleje og styling af dit hår.

Vi er et professionelt team hvor vi ikke ønsker at gå på kompromis med hverken kreativiteten eller kvaliteten!

For at forbedre vores team, så træner vi 2 gange om måneden. Vi træner for at kunne tilbyde dig det bedste resultat, som muligt. Alt inspiration til de nyeste klippe- og farve tendenser henter vi både herhjemme og i udlandet. Igennem vores medlemskab af intercoifurre, så har vi kontakt til de bedste frisører i verden og vi er med til at skabe moden.

Vi kan derfor sikre kvalitet, kreativitet og udvikling af vores evner og resultater.

frisør roskildeLæs mere om Intercoiffure herfrisør roskilde

Læs om vores Herreklip her

Læs om vores Dameklip her

Læs om vores Børneklip her

Bestil tid her

Klik her og læs mere om de produkter som vi benytter

Oplevelsen hos din kreative frisør Roskilde

Vi vil sørge for at du bliver forkælet og forskønnes i lækre omgivelser og at du forlader salonen med en følelse af velvære. Vi ved at når du går til frisøren, så er det først og fremmest for at blive klippet. Det er derfor vores fornemmeste opgave at vise dig et fagligt arbejde af højeste kvalitet. For at opnå det bedste resultat, så tager vi udgangspunkt i dine behov, ønsker, personlighed og stil.

Hos os handler det om hele oplevelsen. Vi har dæmpet musikken og skruet helt op for servicen. Vi giver os tid til råd og vejledning, både når du kigger uanmeldt forbi eller når du sidder i vores stol.

Kom ind og få en oplevelse, der fører dig ind i en verden af inspiration og velvære.

Ring i dag og bestil din tid

Bestil tid