Frisørsalon Roskilde

Moderne og kvalitetsbevidste frisørsalon i Roskilde

frisørsalon roskildeFrisør Bøje Intercoifurre – Kreativ og kvalitetsbevidst frisørsalon Roskilde. I vores salon er vi et lille hold, som ikke vil gå på kompromis med hverken kreativiteten eller kvaliteten af vores arbejde og resultater. Vi forsøger altid at blande de nyeste trends og dine ønsker.

Vi er medlem af intercoiffure, hvor vi arbejder sammen med frisører i hele verden. Det betyder at vi er en del af den nyeste mode, som vi kan praktisere i vores frisørsalon Roskilde. For at forbedre os mest muligt og øve på den mode, som vi selv er med til at skabe og praktisere, så træner vi 2 gange om måneden. Her afprøver vi alle vores idéer og giver hinanden ny inspiration og motivation til at blive endnu bedre.

 

Hos os er alle velkomne!

Vi tilbyder herreklip, dameklip og børneklip

Når du tager til frisøren, så ved vi godt at det først og fremmest handler om at du bliver klippet. Derfor er vores vigtigste opgave at give dig et resultat, som er baseret på vores faglige arbejde af højeste kvalitet. Men vi ønsker også at du får en god oplevelse hos os. Vi har derfor også stor fokus på service og at du får en personlig behandling. Du vil blive forkælet og forskønnet i lækre omgivelser med dæmpet musik.

Desuden så står vi selvfølgelig altid klar til at rådgive dig og give gode fif til hvordan du bedst plejer og styler dit hår.

Ring i dag og bestil din tid – kontakt os