Herreklip Roskilde

Moderne herrefrisør i Hjertet af Roskilde

herreklip roskilde

Frisør Bøje Intercoiffure – Kvalitets herreklip Roskilde! Hos os er alle typer herre velkomne. Uanset om du ønsker et enkelt klassisk look eller om du ønsker et power stylet look, så er du velkommen hos os.

Vi har flere års erfaring indenfor mode og styling af herre. Derfor er vi sikre på at vi har evnerne til at give dig et resultat, som du bliver glad for! Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og derefter tilføjer vi vores lille twist, for at din frisure afspejler din personlighed og stil.

For at blive dygtigere til vores håndværk, så træner vi 2 gange om måneden. Til vores træning afprøver vi alle vores idéer og tanker. Vi er medlem af Intercoiffure, hvor vi sammen med andre nationale og internationale frisører er anerkendt for vores kreativitet og kvalitet. Dermed kan du også trygt stole på os, når vi siger at vi tilbyder kvalitets arbejde.

Når du kommer ind til os, så ønsker vi at du oplever en fornemmelse af inspiration og velvære. Dette opnår vi ved at have fokus på service, samtidig med at vi har dæmpet musikken. Vi er selvfølgelig også altid klar med et godt råd til hvordan du plejer og vedligeholder din styling.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et moderne herreklip roskilde, så kontakt os i dag!

Tlf. 46356676

Skriv til os